Seitenanfang

DE   EN   IT   FR   ES   CZ   | SCHRIFT: A    A+   A++ | KONTRAST +| Österreichische Gebärdensprache
Stadt Linz - Leben in Linz
Stadt Linz - Startseite
 » Shërbimet »  »  » Integration »  »  »  » Startseite

Shërbimet

gjuhë të tjera

English | Français | Bosanski / Hrvatski / Srpski | Türkçe | Românește | русский язык

Në aspektin e shërbimeve tona mund të gjeni më tepër informacione dhe material me adresa përkatëse në:

Folder Integration Linz (gjermanisht).
Informacione Kompakte sa i përket shërbimeve për integrim të Qytetit të Linzit. Broshurë "Mirë se vini në Linz" (gjermanisht).
Info-Guide „Willkommen in Linz" për Migrantët (në nëntë Gjuhë) për shkarkim Broshurë "Shëndetshëm në Linz" (gjermanisht).
Një ndihmë për orientim dhe informata në lëmin e Shëndetësisë në Linz për shkarkim Diversitet.Linz.2012 (gjermanisht).
Raporti për shërbimet Resorit për Itegrim, Zyrës për Integrim dhe Këshillit për Migrim dhe Integrim të kryeqytetit të Landit-Linz. Kurse gjermanishteje (gjermanisht).
Wissensturm Linz (gjermanisht) (neues Fenster).
Me Oferta arsimi në shum lëmi, Wissensturmi është një qendër e rëndësishme për Integrim. Të dhënat, Shifrat dhe Faktet për temën e Imigrimit (gjermanisht).
Këshillime, Kurse, Projekte dhe Oferta për Migrantët në Linz (gjermanisht).
Iniciativa interkulturore dhe Shoqata (gjermanisht).
Broshurë "Aktivpass" (gjermanisht).
Të gjitha Informatat në lidhje me „Aktivpass“ në Sherbime A-Z (gjermanisht).
Informatat për Leje pune ("Arbeitsberechtigung") e deri te Kërkim banese në Internet ("Wohnungssuche im Internet") objekteve per banket (gjermanisht).
Qyteti i Linzit përmes „Rathaus“ dhe „Volkshäuser“ ofron lokale të përshtatshme për festa familjare, Shfaqje kulturore dhe festa. Kerko Apartament web (gjermanisht).

KONTAKT

Integrationsbüro der Stadt Linz
Hauptplatz 1
4020  Linz

Tel: +43 732 7070 1150
Fax: +43 732 7070 541150
E-Mail: integration@linz.at

weitere Informationen:


Informacione në gjuhen shqipe